Kauneushoitola Kauneuskeskus Kristalli

Kauneuskeskus Kristalli logo

Sinulla saattaa olla oma käsityksesi siitä, mikä on Helsingin paras kauneushoitola, mutta kannattaa muodostaa lopullinen mielipide vasta sitten, kun olet testannut kauneushoitola Kristallin. Kristallin ystävällinen ja asiantunteva henkilökunta tekee juuri sinulle räätälöidyt kasvo- ja jalkahoidot. Voit myös käydä hemmotteluhoidossa (intialaisessa päähieronnassa tai jalkahieronnassa) sekä saamassa apua kotihoitotuotteiden valintaan.

Kiireinen valitsee 30 minuutin kasvohoidon, missä ehtii käydä vaikka lounastunnilla. Vapaapäivänä tai lomalla voi hemmotella itseään täydellisessä, 90 minuutin kasvohoidossa. Kasvohoidossa käytetään laadukasta AHA-hedelmähapposarja Exuviancea tai kotimaista luonnonkosmetiikkasarja Ekopharmaa. Lue lisää Kristallin monipuolisesta palveluvalikoimasta!

Kasvohoidot kirkastavat ihon

30, 60 tai 90 minuutin kasvohoidon aikana kasvosi yleensä ainakin puhdistetaan, kuoritaan ja kosteutetaan. Kasvohoitoon voi kuulua myös kasvojen ja hartioiden hieronta sekä naamio. Kasvohoidon tarkka sisältö sovitaan kosmetologin kanssa, ja siinä otetaan huomioon asiakkaan ihotyyppi. Kasvohoidossa kannattaa käydä säännöllisesti, sillä kosmetologin tuotteet ja välineet ovat paljon paremmat kuin ne, mitä kuluttajat voivat ostaa. Kasvohoidon perusteella saat myös ihoanalyysin, minkä perusteella saat vinkkejä kasvojen kotihoitoon ja siinä käytettäviin tuotteisiin.

Kasvuhoidon yhteydessä voidaan toteuttaa myös timanttimikrohionta, mikä sopii mainiosti muun muassa aknearpien hoitoon. Timanttimikrohionta poistaa kuolleen ihosolukon ja parantaa ihon luontaista uusiutumisprosessia. Ultraäänipuhdistus on herkällekin iholle sopiva syväpuhdistus, mitä suositellaan tehtäväksi pari päivää ennen esimerkiksi häitä.

Kauneushoitola Kristallissa voit tilata myös esimerkiksi mikroneulauksen tai mekaanisen ihonpuhdistuksen. Mekaaniseen ihonpuhdistukseen kuuluu alkupuhdistus, ihoanalyysi, ihotyypin mukainen kuorinta, höyrytys sekä ihon mekaaninen syväpuhdistus. Seuraavaksi on luvassa tehoaineita sisältävä naamio sekä tarvittavien hoito- ja suojavoiteiden levittäminen.

Mikroneulaus aktivoi ja uudistaa kasvojen ihoa. Erityinen mikroneulausrulla kiihdyttää kollageenin ja elastiinin muodostumista, tasoittaa ihon sävyä ja muun muassa moninkertaistaa hoitavien tuotteiden imeytymisen. Sarjahoitona tehty mikroneulaus auttaa muun muassa supistamaan laajentuneita ihohuokosia.

Jalkahoito kruunataan jalkahieronnalla

Onko ihanampaa asiaa kuin jalkahierontaan päättyvä jalkahoito? No ehkä se, että jalkahoitoon kuuluu vielä varpaankynsien geelilakkaus. Täydellinen jalkahoito geelilakkauksella maksaa Kauneushoitola Kristallissa 97 euroa ja kestää 105 minuuttia, mutta on ehdottomasti sen arvoinen. Lyhyiden jalkahoitojen aikana ei ehditä kaikkea, mutta täydelliseen jalkahoitoon kuuluu jalkojen kylvetys, kovettumien poisto, kynsien ja kynsinauhojen siistiminen sekä hieronta ja lakkaus.

Karvat kuntoon!

Sokerointi poistaa kaikki ihokarvat hellästi ja pitkäkestoisesti. Sokerointi sopii herkkäihoisillekin – iho on käsittelyn jälkeen sileä ja pehmeä.

Kristallissa laitetaan kuntoon myös ripset ja kulmat. Ripsienpidennykset ja ripsien sekä kulmien kestovärjäykset lienevät jo tuttuja, mutta oletko kuullut microblading-käsittelystä, ripsien kestotaivutuksesta ja kulmien laminoinnista? Yumi Lashes -ripsien kestotaivutus on vaihtoehto ripsienpidennyksille. Se parantaa omien ripsien ulkonäköä, saaden ne näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä. Tämä käsittely on parempi kuin tavallinen ripsipermanentti, sillä se taivuttaa ripset ylöspäin.

Yumi Brows on kulmakarvojen laminointimenetelmä. Yksi ainut käsittely tekee kulmista näyttävämmät, tuuheamman näköiset sekä kauniisti muotoillut jopa 6 viikoksi. Käsittely myös ravitsee ja kosteuttaa kulmakarvojasi.

Microblading on kulmamuotoilua, mikä mahdollistaa upeat kulmakarvat pisimmillään kahdeksi vuodeksi. Tässä kauneushoidossa ihon pintakerrokseen viedään pigmenttiä erityisen terän avulla.

Esteettiset hoidot alan asiantuntijoilta

Kritallissa saat asiantuntevia esteettisiä hoitoja hyvällä hinta-laatusuhteella. Kokeile vaikka biorevitalisaatiota, jolloin hyaluronihappoa injektoidaan normaalia syvemmälle ihoon. Iho kiinteytyy ja muuttuu elastisemmaksi. Pienet rypyt oikenevat jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Tällä voidaan hoitaa niin kasvoja kuin kämmenselkiäkin.

Täyteainehoidot ovat hyvin suosittuja huulien, nenän, leuan ja poskien muotoiluun sekä ryppyjen silottamiseen. Kasvojen ilmesäilyy luonnollisena, ja vaikutus kestää pitkään.

Atraumaattinen ihonpuhdistus kestää 1,5 tuntia, ja se sopii rasvaisen ihon hoitoon, aknen jälkihoitoon, ikääntyneen ja kuivan ihon hoitoon sekä esimerkiksi ihon ikääntymisen hidastamiseen. Tällä saadaan poistettua mustapäätkin.

PRP Plasmahoito (Platelet Rich Plasma) tepsii niin tummiin silmänalusiin kuin esimerkiksi hiustenlähtöön. Asiakkaalta otetaan verta, mistä erotellaan verihiutaleet. Nuo verihiutaleet aktivoidaan sentrifugissa ja injektoidaan tai rullataan hoidettavalle ihoalueelle. Verihiutalerikas plasma on kasvutekijäpitoista valmistetta, mikä käynnistää ihossa välittömästi uusiutumisprosessin.

Platelet Rich Plasma

Kristallissa ihosi alle voidaan injektoida myös biohajoavia mesolankoja, mitkä stimuloivat ihoa edistäen sen omaa kollageenituotantoa. Kasvoja kohottava vaikutus säilyy 1–2 vuotta. Tällä hoidolla voidaan saada näkyviä tuloksia myös pakaroiden ja vatsan muokkaamisessa sekä käsivarsien allien poistamisessa.